FIETSVAKANTIE 2013 BAARLE-NASSAU

“DE BARONIE”

Beste fietsliefhebbers,

Ondanks het kwakkelende weer in de lente en een stuk van de zomer mogen we toch terugblikken op een geslaagd fietsjaar. Van het weer mochten we dit jaar zeker niet klagen. Bij het overlopen van de verslagen viel me op dat we voor de eerste maal een serieuze bui over ons vel kregen op de fietstocht van september in Denderland. Dankzij de inzet van het fietsteam mochten we opnieuw van de mooiste natuurgebieden van Vlaanderen genieten vanop onze fiets.

Onze fietsvakantie in Arcen was de 10de editie en dus een jubileum. Het gebied “Regio zonder grenzen” rond Arcen (Venlo) was dit jubileum meer dan waard. Ook de weergoden waren ons gunstig gezind want voor de 1ste maal sinds onze eerste vakantie te Houthalen-Helchteren hielden we het tijdens onze tochten volledig droog! Uiteraard is het fietsteam reeds op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor onze 11de editie.

We gingen het ditmaal niet te ver zoeken en kozen voor het gebied “De Baronie” in West-Brabant ten zuiden van Breda. De Baronie is rijk aan bossen, heiden, vennen en rivieren. Dit gebied sluit in het westen en zuiden aan op de “Antwerpse Kempen” en in het oosten op de regio Midden-Brabant.
Als uitvalsbasis kozen we voor het juist over de grens gelegen Baarle-Nassau. Baarle-Nassau vormt samen met de Belgische gemeente Baarle-Hertog het Kempense dorp Baarle.
We lieten onze keuze vallen op het gastvrije, multifunctionele “Sporthotel Bruurs”. Het hotel heeft 18 kamers en zodus konden we een optie nemen op alle kamers, hetgeen zeker de gezelligheid en samenhorigheid van de groep in de hand werkt! We hebben een zeer goed onderhandelingsgesprek kunnen voeren wat resulteerde in een heel budgetvriendelijke prijs en tal van bijkomende mogelijkheden (zie hieronder).

Uit ervaring weten we dat de echte “purperen” heide op zijn mooist is op het einde van augustus en in september. Om ten volle te kunnen genieten van die uitzonderlijke pracht hebben we onze vakantie 14 dagen later gepland. 

Meer informatie over ons hotel kan u vinden op www.sporthotelbruurs.nl

Datum: 6-daags arrangement (5 nachten) van zondag 18 augustus t/m vrijdag 23 augustus 2013

Aandacht: voor deelnemers die hun verblijf willen verlengen, gelieve rekening te houden met het volgende:

  • Verlengen zal niet mogelijk zijn wegens volledige bezetting van de kamers vanaf vrijdag 23/08.
  • Vervroegd toekomen kan nog (we hebben een optie genomen op een aantal kamers voor 1 of 2 dagen vroeger). Gelieve dit uitdrukkelijk bij de inschrijving te laten weten aan Daniël Verbeke.

Prijs: € 280 per persoon voor het volledige pakket.

Pakket:

  • 5 overnachtingen met 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 5 x 3-gangendiner: het diner zal in buffetvorm geserveerd worden (excl. drank)
  • Broodjeslunch op woensdagmiddag
  • Gratis gebruik van de parking
  • Gratis gebruik van de fietsenstalling
  • 5 dagen gebruik van sauna en zwembad tijdens openingsuren
  • Bij voldoende animo (meer dan 10 personen) is het zwembad op maandag en dinsdag (onder voorbehoud) voor ons geopend van 18.00 – 19.00 uur
  • Geen singletoeslag!

Annuleringsvoorwaarden: Gratis annulering is mogelijk tot 4 dagen vóór aankomstdag. Bij annulering daarna worden de kosten van de eerste overnachting in rekening gebracht.

Inschrijvingsperiode:

Inschrijven vanaf maandag 5 november tot zaterdag 14 november 2012. 

Om organisatorische redenen (aantal kamers, veiligheid) dienen we de inschrijvingen te beperken tot maximaal 30 fietsers!
Volgorde van inschrijving wordt bepaald door datum van betaling!

Daar we een voorschot aan het hotel dienen te betalen van 50% van de totale prijs, zijn wij dan ook verplicht om het voorschot aan te passen in die zin.

U schrijft in door het storten van een voorschot van € 140 p.p. op rekening BE63 4470 0615 8108  van Kring Gepensioneerden KBC Gent vanaf 5 november en uiterlijk tegen 14 november 2012.

Alle verdere gegevens worden later persoonlijk aan alle deelnemers bezorgd.

Wij wensen alle deelnemers een aangename fietsvakantie toe.

Het fietsteam


 

 

 

©copyright 2008 daniel.verbeke | gastenboek | feedback