Offenbach

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UITNODIGING VOOR ONZE MUZIEKLIEFHEBBERS

Beste vrienden,

Opnieuw kunnen wij, dankzij het bestuur van B.O.T., genieten van een supervoordelig aanbod om hun nieuwste productie bij te wonen. Ook dit jaar hebben wij de keuze tussen 2 opvoeringsdatums.

Meer info is terug te vinden op de website www.brusselsoperettetheater.be

HET BRUSSELS OPERETTE THEATER
presenteert dit jaar

“LES BAVARDS” & “MONSIEUR CHOUFLEURI RESTERA CHEZ LUI”

twee eenakters van Jacques Offenbach

VRIJDAG 18 DECEMBER OM 20 UUR en ZATERDAG 19 DECEMBER OM 14 UUR in het KAAITHEATER

Programma:

Jacques Offenbach (1819-1890) geldt als een van de scheppers van de operette. Het gaat bij Offenbach steeds om vlotte, goed in het gehoor liggende muziek met een handeling die veelal op satire berust, vol toespelingen op zeden en gewoonten en personen uit die periode. Hij componeerde niet enkel opera/operettes maar ook tientallen eenakters.
Offenbach is op zijn best in deze verrukkelijke twee eenakters, door B.O.T. opgevoerd in originele Franse taal, (met boventiteling).

Deze zijn:

* Les Bavards: een van zijn grappigste en beste werken. In deze Spaansgetinte farce probeert Roland met alle macht de babbelende Béatrix het zwijgen op te leggen.

* Monsieur Choufleuri restera chez lui : om indruk te maken op de Parijse  beau monde, organiseert Monsieur Choufleuri – een nouveau riche zonder enige cultuur – une soirée musicale in zijn huis.  Onverwachts zeggen de sterzangers op het laatste moment af…

Plaats: Kaaitheater – Sainctelettesquare 19 – 1000 Brussel.

Parking: Gratis parkeergelegenheid in de parking van KBC, Havenlaan (is gelegen aan de overkant van kanaal en Kaaitheater). Toegang vanaf één uur voor de voorstelling. Ingang via de Opzichterstraat.

Toegangskaarten: KBC-voordeelprijs € 22 per persoon (normale toegangsprijzen: individueel € 32, groepen vanaf 8 personen € 29).
Deze prijs omvat:

  • Plaats in de benedenzaal
  • Drankbonnetje (voor drank naar keuze) te gebruiken in foyer Kaaitheater

Inschrijving: Door overschrijving vóór 25 juni 2015 van € 22 per persoon op rekening
BE 63 4470 0615 8108  op naam van Kring Gepensioneerden KBC Gent. Gelieve ook de datum van de gewenste voorstelling op te geven!

Wij wensen alle operetteliefhebbers een ontspannende avond of namiddag toe.

Het bestuur


 

 

 

©copyright 2008 daniel.verbeke | gastenboek | feedback