corona cartoon

 

corona cartoon

 

corona cartoon

 

CORONA

Corona Virus

Beste vrienden,

We zijn al begin mei als dit boekje verschijnt… En nog steeds zitten we ‘in ons kot’…!

Ik hoop dat het met jullie allemaal prima gaat, dat iedereen nog gezond en wel is “in zijn kot”. We missen jullie, we missen onze activiteiten, onze ontmoetingen… maar niets aan te doen. Het coronavirus heeft nu eenmaal beslist dat de lente en de zomer van 2020 er helemaal anders zullen uitzien dan de vorige jaren.

Uit zorg voor onze gezondheid en ook door de beslissingen van de overheid hadden we al via mail gecommuniceerd dat we alle activiteiten tot eind mei annuleren. Nu we de verdere vooruitzichten hebben vernomen, hebben we beslist om alles tot en met eind juni te annuleren.

Zelfs petanquen, fietsen of wandelen heeft niet veel zin als we geen drinkgelegenheid en geen sanitaire stopplaats vinden. We hopen dat we in juli deze drie buitenactiviteiten terug kunnen en mogen organiseren. De voorbereidingen worden uitgevoerd en de aankondiging vind je reeds in dit krantje.

Het lentefeest 2020 met optreden van Wim Claeys is ook geannuleerd maar we hebben hem meteen geboekt voor het lentefeest 2021.

De fietsvakantie (een week) begin augustus is ook geannuleerd. Wellicht zullen er nog geen buitenlandse reizen mogen plaatsvinden. Meerdere deelnemers waren trouwens vragende partij om deze vakantie uit voorzorg te annuleren. Gezondheid primeert, de vakantie wordt naar volgend jaar verplaatst.

Dus dit is een kleine krant: weinig toekomstige activiteiten, weinig verslagen van voorbije activiteiten.
De vaste items vindt u alvast wél terug.

Wel kunnen we u de buitenlandse reis in 2021 naar Slovakije bevestigen. De inschrijvingsvoorwaarden vind je verder in het boekje.

We hopen dat jullie zich goed kunnen bezighouden in deze ‘kot-tijd’. Lenteschoonmaak: mannen? Klusjes: vrouwen? Maar vergeet ook jullie bewegingsactiviteiten niet…

En omdat het niet altijd en alleen maar cijfermateriaal en grafieken over corona moeten zijn, hebben we in ons krantje wat leuke cartoons over corona opgenomen. We moeten blijven lachen…

Hou jullie goed en gezond, hou moed, geniet van de zonnige dagen en andere dingen… Het einde van de tunnel komt stilaan in zicht. Dan kunnen we onze kinderen, kleinkinderen en vrienden terug ontmoeten en weer genieten van onze activiteiten.

Lieve groet vanuit ons kot!

De voorzitter, in naam van het gehele bestuur.


 

 

 

©copyright 2008 daniel.verbeke | gastenboek | feedback