Voorwoord van de voorzitter

Covid-19

Lieve vrienden,

Hoe schreef ik dat vorige keer? “’t Is van den hond” en “zo zullen we de winter moeten doorkomen”
Spijtig genoeg is het meer dan realiteit! We zullen ons door de hele winter en misschien zelfs ook door de lente moeten spartelen, zo ziet het er toch naar uit. ALS er al iets van versoepelingen zouden komen, rond of na de paasvakantie, zullen het maar kleine stapjes zijn. ’k Vrees dat we onze boontjes niet te veel moeten te week leggen op grote vooruitgang vóór de zomer. Er is dan wel al het vaccin, maar de inentingen gaan traag en de mutanten van het virus zijn dapper.

Tot onze allergrootste spijt zien we ons dan ook verplicht alles tot eind april te annuleren. We dachten na eind maart met wandelingen of fietstochten te kunnen beginnen, maar ’t zal rap moeten veranderen om dat te kunnen doen. Mochten er in april toch al groepsactiviteiten in open lucht worden toegelaten, dan zullen we er als de kippen bij zijn om van ons te laten horen.

Het lentefeest: een binnenactiviteit met >100 personen… Tja, laat ons eerlijk wezen, de kans dat dit zal kunnen en mogen is vrij gering. Daarom vind je in dit krantje ook geen inschrijvingsformulier. Het bestuur bekijkt wel welke voorjaarsactiviteiten we eventueel naar de zomer of het najaar kunnen verplaatsen. Dan zullen er meerdere activiteiten kort op elkaar zijn. Maar wie zal daarom balen, als we dan toch eindelijk weer buiten mogen? OEF!

Dat minuscuul klein ding dat een virus is, heeft ons wel goed te pakken gehad. Het zal zeker anderhalf jaar zijn dat we een vorm van vrijheidsbeperking moeten ondergaan. Nu er eindelijk kan gevaccineerd worden – we willen graag geloven dat tegen deze zomer de meesten zullen gevaccineerd zijn – zien we een beetje licht aan ’t einde van de tunnel.

We kondigen dan ook graag aan dat we  op 31 augustus 2021 een soort van corona-byebye-happening willen organiseren waarbij we de gemiste nieuwjaarsreceptie en het lentefeest verenigen: Salons De Roskam wordt dan the place to be waar Wim Claeys zal optreden waarna we een receptie hebben met dessertbuffet. En als het weer het toelaat,  kan de receptie in de tuin plaats vinden. Spannend! Noteer alvast de datum en laat ons duimen dat dit realiteit wordt.

Nu allemaal nog even op de tanden bijten, zelfs al zijn we het kotsbeu. We missen jullie heel erg. We hebben van alles in stelling staan en kunnen snel schakelen en daar kijken we halsreikend naar uit. U toch ook?

“Nie pleuje!” Hou het veilig en gezond en uit het diepste van mijn hart hoop ik in het volgende krantje met heuglijk nieuws te kunnen afkomen.

Lieve virtuele groeten van het gehele bestuur.

Marie-Paule Vermeulen


 

 

 

©copyright 2008 daniel.verbeke | gastenboek | feedback