FIETSTOCHTINFO

Dinsdag 22 januari 2013 – Een tochtje doorheen het

“Land van Rode” – 31 "km.

"Midwinterfietstocht"

Beste fietsliefhebbers,

Traditiegetrouw zetten we het nieuwe fietsjaar in met een “Midwinter Fietstocht”. Dit jaar mochten we 17 deelnemers verwelkomen en dus hopen we op goede weersomstandigheden om deze tocht ook in 2013 te kunnen rijden!

Afstand: 31 km

Aard van de wegen: normaal goed berijdbare wegen

Samenkomst en vertrekpunt: 13.30 uur – Op de parking langs de J. Schayckstraat (t.o. het kerkhof en kasteel) te Zwijnaarde.

Reisweg:

  • Uit Gent. N60 richting Oudenaarde. Over de Ringvaart en E40 rond het ovaal verkeersplein rijden en aan de 2de lichten (1ste lichten staan aan ’t begin van dat ovaal) LINKS N469a richting Merelbeke volgen tot voorbij de lichten en juist vóór viaduct over E17 RECHTS afslaan en je bent er.
  • Uit richting Oudenaarde. N60 tot in Zwijnaarde. Aan de 1ste lichten (Hutsepot) met rechts van u een ommuurde hof, RECHTS afslaan naar Zwijnaarde dorp.In ’t dorp pleintje met kiosk (aan de linkerkant) voorbijrijden, de weg blijven volgen en je komt er.
  • E40 vanuit richting Brussel. In Merelbeke de R4 oprijden richting Eeklo en in Zwijnaarde afrit N60 Gent- Oudenaarde nemen en dan onder de N60 door rechts langs Media Markt richting Oudenaarde volgen. Aan de overkant van het verkeersplein richting Merelbeke (N469a) volgen tot juist vóór de viaduct van de E17. Daar rechtsaf, J. Schayckstraat, tot aan het kerkhof (rechterkant).
  • E40 vanuit richting Oostende. Afrit Flanders Expo nemen en aan de overkant van de parking van Flanders Expo de R4 oprijden en de afrit van de N60 Gent-Oudenaarde nemen. Daar richting Oudenaarde volgen en je komt aan het verkeersplein en dan  idem als hiervoor beschreven.
  • Uit richting Merelbeke. Aan ’t rond punt in Merelbeke N469a naar Zwijnaarde. Onder de viaduct E17 en dan bijna onmiddellijk naar LINKS, en je bent er ook.

Stopplaats:

  • Na 21 km te Melle

Om te weten of de fietstocht effectief doorgaat gelieve in de voormiddag contact op te nemen met Daniël Verbeke 09/252.66.76 of GSM 0477/25.49.32


 

 

 

©copyright 2008 daniel.verbeke | gastenboek | feedback