Eindejaarsfeest

 

Bert Ostyn

 

Tombola eindejaarsfeest

 

VERSLAG EINDEJAARSFEEST

Ledenbijeenkomst 11 december 2018.

“Eindejaarsfeest”

Eindejaarsfeest tombola

De Sint had hier op 6/12  -wetende dat we hier zouden zijn op 11/12- speculaas voor al die brave mensen van KOG achtergelaten… Iedereen ontving een pakje bij het binnen komen.

Onze voorzitter, Daniël, opende de bijeenkomst met een warme verwelkoming.
Hij introduceerde Bert Ostyn die de namiddag muzikaal zou opvrolijken.
Bert speelt piano, accordeon en viool. Een beetje als een conferencier/entertainer heeft hij ons een uurtje geamuseerd en opgevrolijkt. Hij praatte alles aaneen in interactie met het publiek, speelde met de voornamen om zo een link naar liedjes te hebben. Hij droeg een eigen gemaakt gedicht voor over het “afscheid van een oude sofa”, gaf een mooie demonstratie van zijn talent om de viool te bespelen. Het waren vooral wijsjes van liedjes van de jaren 50-60-70 die werden gebracht. Bekijk de foto’s op de website en dan zie je veel lachende gezichten. Er zaten vaak fijne toffe mopjes en woordspelingen in zijn commentaar.

Na het optreden werd Bert bedankt door de voorzitter en het werd hoog tijd voor taart en koffie! Iedereen deed zich tegoed aan de lekkere taartjes.  De bar werd ook nog goed bezocht voor enkele biertjes of frisdranken. Dan was de tombola aan de beurt waar de mooie geschenken werden verdeeld. Zie op de website naar de foto’s van deze 90 te verdelen geschenken.

Het bestuur werd bedankt voor de voorbereidingen van het feest en er werd aangekondigd dat de bloemstukjes die Martine had gemaakt om de tafels te versieren voor € 5 te koop waren.
De opbrengst wordt aan het Kinderkankerfonds geschonken. De potjes waren allemaal in de kortste tijd verkocht.

Iedereen werd super aangename feestdagen toegewenst en een goede start in het nieuwe jaar waar we jullie graag ontmoeten op de statutaire vergadering van 8 januari en alle volgende voorziene activiteiten.

Verslag: Marie-Paule Vermeulen

 


 

 

 

©copyright 2008 daniel.verbeke | gastenboek | feedback